Yahoo & Bing Optimalisatie nodig? Wij helpen u verder

Zoekmachines Yahoo en Bing bouwen dan wel geen zelfrijdende wagens, maar worden vaak onterecht over het hoofd gezien bij de SEO-optimalisatie van uw website. Optimaliseren voor Bing en Yahoo heeft nochtans een heleboel voordelen. Zo geven Bing-gebruikers bijvoorbeeld 60% meer geld uit dan Google-bezoekers.

Op zoek naar meer internationale visibiliteit?

Opportuniteit voor bedrijven met export

Bing en Yahoo zijn vooral interessant voor bedrijven die ook internationaal actief zijn. Yahoo en Bing vormen sinds 2009 één holding, waardoor ze in de Verenigde Staten liefst 25 à 30% marktaandeel veroverden. Niet slecht in een tijd waarin Google alomtegenwoordig is. De toekomst ziet er bovendien rooskleurig uit: analisten verwachten ook de komende jaren een forse stijging van het marktaandeel, deels dankzij strategische partnerships.

Ook in Europa zit Bing in de lift. Op een jaar tijd verdubbelde het marktaandeel van Bing in het Verenigd Koninkrijk tot 11%. Ook in België en Nederland (nu 3%) wordt de komende jaren een flinke groei verwacht. Dat heeft veel te maken met de lancering van Windows 10, want alle zoekopdrachten vanuit Windows worden automatisch uitgevoerd via Bing. Yahoo werd dan weer de standaard zoekmachine in Firefox-browsers.

Waarom optimaliseren voor Yahoo en Bing?

  • Beslist geen gierigaards, die Bing-surfers! Uit recent onderzoek blijkt dat ze bij hun online aankopen gemiddeld 60% meer uitgeven dan Google-bezoekers. Dat maakt optimaliseren voor Yahoo en Bing nog het meest interessant!
  • Vandaag is hét moment om een goede positie in de zoekresultaten te bereiken. Voorlopig is er minder concurrentie dan bij Google en bereikt u dus makkelijker een betere positie in de zoekresultaten.
  • Het marktaandeel van Yahoo en Bing in de VS bedraagt liefst 30%. Dat maakt deze zoekmachines ideaal voor internationale bedrijven. Met slechts een paar kleine SEO-aanpassingen is het al mogelijk om online een grote sprong voorwaarts te maken.

Advies nodig van een SEO-specialist?

Contacteer ons voor Yahoo & Bing optimalisatie