SEO voor uw website? Wij helpen u verder.

SEO-optimalisatie of search engine optimizationis cruciaal voor het online succes van uw onderneming. Daarom beschouwt u de kracht van zoekmachineoptimalisatie best niet als een kost, maar als een cruciale investering in de online langetermijnstrategie van uw bedrijf. Dankzij SEO-optimalisatie wordt uw bedrijf sneller gevonden in Google wanneer surfers zoeken naar uw producten of diensten. Dat levert u altijd meer online leads, klanten en omzet op – ook zonder betalende online advertenties.

Vraag vrijblijvend advies over SEO-optimalisatie

SEO Optimalisatie

Een SEO-optimalisatie bestaat uit drie grote pijlers:

1. Technische SEO-optimalisatie

Eerst optimaliseren we alle technische aspecten van uw website. Van de html-code en URL-rewriting tot de meta descriptions, 301-redirects of ALT-tags. Daarnaast worden ook alle serverinstellingen en gemiddelde laadtijd onder de loep genomen. Deze technische SEO-optimalisatie is dé basis voor een doeltreffende SEO-strategie. 

2. SEO copywriting

Copywriting voor zoekmachines begint bij een zoekwoordenonderzoek. Welke woorden gebruiken mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten? Deze zoekwoorden implementeren we in de menustructuur, webteksten en titels. Zo genereren we een pak trafiek naar uw website, ook zonder online advertenties. 

3. Linkbuilding

Zoekmachines hechten veel belang aan de inkomende links naar uw website. Daarom is linkbuilding cruciaal voor elke doeltreffende SEO-strategie. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit is hier andermaal het belangrijkste. Kwalitatieve backlinks zorgen immers voor een hogere PageRank én een betere organische positie in Google.

Communicatiebureau of SEO-expert?

Het web wemelt van de zelfverklaarde SEO-experts. Maar slechts weinigen maken écht het verschil. Dat terwijl er meer dan ooit nood is aan een high-level SEO-strategie om een website of webshop naar de eerste pagina in Google te loodsen. Heeft u genoeg van de loze beloftes van vage internetmarketeers? Maar wilt u wél investeren in een duurzame online langetermijnstrategie? Vertrouw dan op de internationale expertise van Chopier. Met ons haalt u niet alleen een brok knowhow in huis, maar ook een betrouwbare partner die meedenkt met uw bedrijf.

Vraag advies aan een expert

Contacteer ons voor zoekmachine optimalisatie