SEO monitoring voor uw website? Wij helpen u verder

Hoe goed scoort mijn website in Google? En wat kan ik doen om mijn positie in de zoekresultaten te verbeteren? Het antwoord op die vraag is zelden eenduidig en altijd complex. En vereist een grondige SEO monitoring van het verkeer naar en op uw website. Als ondernemer heeft u echter vaak niet de tijd om deze resultaten ten gronde te bekijken en te analyseren. Hulp nodig bij de opvolging van uw online resultaten? Laat uw website monitoren door een gespecialiseerd SEO-bureau.

Meer info over SEO monitoring?

SEO monitoring: meten is weten

De SEO-experts van Chopier bezorgen u persoonlijk een periodiek rapport met de resultaten van uw website of webshop. Zo heeft u altijd een zicht op de concrete prestaties van uw website en online marketingcampagnes. En kunnen we heel snel bijsturen waar nodig. Door ook de prestaties van uw online concurrenten vergelijken, krijgt u bovendien een beter inzicht in uw huidige marktsituatie.

SEO monitoring die rendeert

De SEO monitoring van uw website? Die laat u beter over aan een échte SEO-expert. Veel marketingbureau’s bouwen dan wel degelijke websites, maar hebben te weinig specifieke kennis over de ins en outs van SEA en SEO. Resultaat: mooie website, weinig opvolging en magere resultaten. Reken daarom op Chopier voor een professionele opvolging van uw SEO.

Hoe gaan we te werk?

  • Monitoren en analyseren van uw positie in zoekmachines via Rank Trackers
  • SEO-statistieken van concurrerende websites vergelijken en bijhouden
  • Up-to-date houden van uw SEO volgens de meest recente Google Updates
  • Analyseren van de gegevens in Google Analytics en Google Webmaster Tools
  • U ontvangt periodiek een uitgebreid rapport met concrete aanbevelingen

Vraag advies aan een expert

Contacteer ons voor SEO monitoring