SEO Audit nodig voor uw website? Wij helpen u verder.

Meer dan driekwart van de ondernemingen investeert te weinig in een doeltreffende SEO-strategie. Bungelt uw website onderaan de zoekresultaten in Google wanneer u zoekt naar uw producten of diensten? Of bereikt zelfs uw nieuwe website niet het verhoopte resultaat? Dan schieten wij u ter hulp. Eerst met een grondige SEO audit. Daarin leggen we alle pijnpunten van uw SEO-strategie bloot én geven we u een heleboel concrete en persoonlijke aanbevelingen voor een hogere ranking in Google.

Heeft uw website een grondige SEO audit nodig?

Bij een SEO audit analyseren we elk aspect van uw website, tot in de kleinste details. Van de broncode en de navigatiestructuur tot de backlinks en de SEO copywriting. Na onze SEO-analyse weet u ook meteen waarom sommige van uw concurrenten beter scoren in zoekmachines, zelfs met een oude website. En geef toe, dat wilde u altijd al weten.

Benut u al het volle potentieel van uw website?

Tijd voor een grondige SEO check

  • Hoe ziet de technische structuur van uw website eruit?
  • Hoeveel kwalitatieve backlinks zijn er?
  • Schort er wat aan de (SEO) copywriting?
  • Hoe presteert uw website op sociale media?
  • Bereikt u wel het juiste doelpubliek? Is uw boodschap duidelijk genoeg?
  • Verschijnen er ook negatieve berichten online?
  • Wat zijn de prestaties van uw concurrenten?

Na de SEO-audit gieten we alle pijnpunten en aanbevelingen in een handig en overzichtelijk rapport. Dit document staat garant voor 100% onafhankelijk advies, geschreven door erkende SEO experts. Deze aanbevelingen kunt u nadien laten uitvoeren door ons of een externe partner.

Uw garantie op resultaat? Onze SEO-experts pakken het probleem gericht en bij de wortel aan. Mét een langetermijnstrategie die gericht is op het creëeren van ijzersterke content en kwalitatieve externe links naar uw website.

Meer info over een SEO audit?

Contacteer ons voor SEO Audit