Online adverteren met Google Adwords? Onze experten helpen u

Adverteren via Google AdWords is de snelste en meest flexibele manier om online nieuwe klanten te werven. Via de gesponsorde zoekresultaten in Google bereikt u makkelijk en gericht het juiste doelpubliek, ook op zeer concurrentiële zoektermen. De basis van een goede AdWords-campagne? Een correct uitgevoerd zoekwoordenonderzoek met filtering van irrelevante zoekwoorden, aantrekkelijke advertenties en een continue optimalisatie.

Interesse om vandaag nog te adverteren op Google?

online adverteren met internationale expertise

Heel wat communicatiebedrijven bieden vandaag online advertentieservices aan. Daarbij profileren ze zich vaak als een full-service marketingbureau dat van alle markten thuis is. In realiteit hebben deze bedrijven echter vaak te weinig gespecialiseerde kennis in huis op het vlak van search engine advertising (SEA). Liefst 80% van de online marketingcampagnes bereikt daarom zijn beoogde doel niet.

Google AdWords Premium Partner

Een SEA-campagne die wél werkt? Daarvoor vertrouwt u op Chopier, uw Google Certified AdWords Partner met een bewezen vakkennis inzake online advertising. Onze SEA-experts houden uw campagne de klok rond in de gaten en sturen voortdurend bij waar nodig. Want enkel zo kunnen we het maximum halen uit uw online campagne.

Online advertenties in Google focussen op uw specifieke doelgroep en zijn zeer resultaatgericht. Het grootste voordeel van een AdWords-campagne? De meetbare en transparante resultaten. Zo heeft u altijd een perfect zicht op uw huidige return-on-investment. Elke maand ontvangt u van ons ook een rapport met de concrete resultaten van uw online advertentiecampagne, maar ook met nieuwe aanbevelingen.

Waarom online online adverteren?

  • Uw doelgroep sneller en doelgerichter bereiken
  • Volledige controle over het advertentiebudget
  • Snel en flexibel nieuwe acties of promoties lanceren
  • U betaalt slechts per klik op uw advertenties
  • Onmiddellijke en meetbare resultaten

Een vraag over online adverteren?

Contacteer ons voor online adverteren