Linkbuilding pakket nodig op maat? Wij regelen dit voor u.

Linkbuilding is het genereren van hoogwaardige backlinks naar uw website of webshop. Waarom die zo belangrijk zijn? In een concurrentiële markt wordt uw positie in de zoekresultaten voor 70% bepaald door het aantal kwalitatieve links naar uw website. De overige 30% hangt af van de on-page SEO-optimalisatie.

Linkbuilding: backlinks als kwaliteitsmeter

Zoekmachines zoals Google belonen de meest relevante websites en aanzien backlinks hiervoor als de perfecte graadmeter. Hoe meer kwalitatieve links naar uw website, hoe hoger uw PageRank en organische positie in de zoekresultaten. Zo weet u meteen ook waarom die dekselse concurrent wel een verouderde website heeft, maar toch hoger scoort in Google!

Vraag vrijblijvend advies over linkbuilding

Ga voor meer online trafiek, leads en klanten

Het doel van linkbuilding? Een hogere ranking in Google en dus meer online bezoekers en leads. Om dat doel te bereiken, creëren we de meest uiteenlopende backlinks. Op zakelijke websites en partnerwebsites, maar ook via sociale media, blogs en forums. Dat doen we niet zomaar op willekeurige websites, maar volgens een uitgekiende strategie op maat van uw doelgroep.

Waarom linkbuilding?

  • Hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines
  • Meer online trafiek, leads, klanten en omzet
  • Onmisbaar in elke online marketingstrategie
  • IJzersterke resultaten, ook internationaal
  • Online reputation management
  • Tandem met content marketing

Let wel: een te snel opgebouwd linkprofiel werkt altijd nefast. Wie te veel backlinks genereert op korte termijn of linkfarms inschakelt, valt bij Google meteen door de mand. Net daarom is goede linkbuilding een continu proces. Zonder spam of goedkope trucs, maar met up-to-date methodes volgens de meest recente Google Updates.

Linkbuilding op internationaal niveau

Wilt u uw bedrijf meer naambekendheid geven in het buitenland? Of uw webshop ook op een anderstalig publiek richten? Met kwalitatieve linkbuilding bereikt u zelfs op internationaal niveau ijzersterke resultaten. Chopier ontwikkelt voor uw onderneming een linkbuildingstrategie op maat die uw merk ook in het buitenland in de kijker zet. Mét concrete en meetbare resultaten.

Vraag advies aan een linkbuilding expert

Contacteer ons voor linkbuilding