Internet marketing advies nodig? Wij helpen u verder

U wilt wel investeren in internet marketing, maar u ziet door de bomen het bos niet meer? Eén troost: het ligt niet aan u. Wel aan de enorme toevloed van communicatiebedrijven die gewoon té veel verschillende diensten aanbieden. De oplossing: internet marketing advies gegeven door consultants die voortdurend meedenken met uw onderneming. En u helpt om om uw online marketingstrategie snel op de rails te krijgen.

Internet marketing advies op hoog niveau

Als marketingspecialisten geven wij advies aan bedrijven die meer willen halen uit het potentieel van hun website of webshop. Ons doel als externe consultant? Uw bedrijf helpen om betere beslissingen te nemen op het vlak van internetmarketing. Daarbij nemen wij zelf geen uitvoerende rol op, maar geven wij professioneel advies. En helpen we u de juiste leverancier te kiezen. Kortom: vanuit kennis en expertise begeleiden wij u als persoonlijk adviseur bij alles wat te maken heeft met online marketing.

Onze sterke punten?

  • Internationale ervaring
  • Gespecialiseerde expertise
  • Proactief, neus voor opportuniteiten
  • Heldere afspraken en tarieven
  • Stipt, discreet en betrouwbaar

Social media
Uw merk of bedrijf succesvol promoten op sociale media? Makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kiest u best voor een uitgekiende contentstrategie en professioneel advies bij het opvolgen, beheren en managen van berichten op sociale media.

Leadgeneratie
Elke onderneming wil graag meer klanten via het internet. Maar hoe begint u eraan? En wat zijn de valkuilen? Onze online marketingexperten helpen u op weg met een doeltreffende en duurzame strategie voor meer en betere online leads.

E-mailmarketing
E-mailmarketing is een erg efficiënte manier om uw doelgroep gericht en betaalbaar te bereiken. Tenminste, als uw e-mailing is opgemaakt en gesegmenteerd volgens de regels van de kunst. Wij helpen u bij alle facetten van doeltreffende e-mailmarketing.

CRM
Een performant CRM-systeem helpt uw bedrijf om te groeien. Maar uw investering moet ook meteen renderen. Wij begeleiden u graag bij uw keuze voor het ideale CRM-systeem. Zo kiest u meteen de juiste software, zonder dure problemen achteraf.

Vraag advies aan een expert

Contacteer ons voor internet marketing advies