Diensten

Negatieve SEO
Linkbuilding

Linkbuilding is het genereren van hoogwaardige backlinks naar uw website. In een concurrentiële markt wordt uw positie in de zoekresultaten voor 70% bepaald door het aantal kwalitatieve links naar uw website.

icon-website-optimization
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO-optimalisatie is cruciaal voor het online succes van uw onderneming. Daarom beschouwt u zoekmachineoptimalisatie best niet als een kost, maar als een cruciale investering van uw bedrijf.

Reputation Management
Reputation Management

Online reputation management geeft u meer controle over wat er over u verschijnt via zoekmachines. Zo kunt u positieve inhoud bovenaan de zoekresultaten brengen en negatieve content naar beneden.

Stijging resultaten
Online Adverteren (Google Adwords)

Online adverteren via Google AdWords is de snelste en meest flexibele manier om online nieuwe klanten te werven. Via de gesponsorde zoekresultaten in Google bereikt u makkelijk en gericht het juiste doelpubliek.

Negatieve SEO
Negatieve SEO

Vooral lokale bedrijven worden vaak het slachtoffer van negatieve SEO. Spambots van jaloerse concurrenten liggen meestal aan de oorzaak. Blijft je website onbegrijpelijk slecht scoren?

SEO Monitoring
SEO Monitoring

Als ondernemer/marketeer heeft u echter vaak niet de tijd om aan SEO monitoring te doen en deze resultaten ten gronde te analyseren. Heeft u hulp nodig bij de opvolging van uw online resultaten?

SEO Audit
SEO Audit

Meer dan driekwart van de ondernemingen investeert te weinig in een doeltreffende SEO-strategie. In een SEO audit leggen we alle pijnpunten van uw SEO-strategie bloot én geven we u een heleboel concrete  aanbevelingen voor een hogere ranking.

Stijging resultaten
Yahoo & Bing Optimalisatie

Zoekmachines Yahoo en Bing bouwen dan wel geen zelfrijdende wagens, maar worden vaak onterecht over het hoofd gezien bij de SEO-optimalisatie van uw website. Zo geven Bing-gebruikers bijvoorbeeld 60% meer geld uit dan Google-bezoekers.