Benieuwd naar onze aanpak? Wij helpen u verder

Niets zo vruchtbaar als een goed gesprek. Zo kunnen we samen rustig nagaan wat uw behoeften zijn en kijken of er een positieve klik ontstaat. Na een grondige screening en analyse van uw huidige situatie brengen we de pijnpunten van uw online marketingstrategie in kaart. Maar stellen we vooral concrete oplossingen voor.

Persoonlijke en vertrouwelijke aanpak

Chopier gaat voor een persoonlijke en vertrouwelijke relatie met haar klanten. En dat laat zich voelen in onze service. Heeft u een dringend probleem of een prangende vraag? Dan kunt u ons bijna dag en nacht opbellen. Reken ook na de uitvoering van onze diensten op een nauwgezette monitoring en optimalisatie van uw website.

1. Verkennend gesprek
We leren elkaar, uw project én uw doelstellingen beter kennen. Zo ontdekt u meteen wat u precies aan ons heeft. En hoe we uw bedrijf helpen om uw doelen te bereiken.

2. Screening en analyse
We onderwerpen uw website en SEO-strategie aan een kritische en integrale analyse. Van alle technische aspecten tot de copywriting, backlinks en navigatiestructuur.

3. Oplossingen voorstellen
Onze online marketingexperts gaan op zoek naar concrete oplossingen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Van SEO-optimalisatie tot SEA en linkbuilding.

4. Plan van aanpak
Na uw akkoord ontwikkelen we een langetermijnstrategie die het verkeer naar uw website een boost geeft. Dit gieten we in een helder en beargumenteerd document.

5. Implementatie
Eerst gaan we aan de slag we met de optimalisatie van uw website. Daarna creëren we relevante content en backlinks die het verkeer naar uw website een boost geven.

6. Opvolging
Ook na de uitvoering van onze diensten kunt u rekenen op een nauwgezette opvolging en optimalisatie van uw website. Zo blijft uw SEO-strategie steeds up-to-date.

Meer info over onze diensten en werkwijze?

Contacteer ons